Actie voor Hartedroom tijdens Valentijn

woensdag 29 januari 2014

Marije Miltenbrug, vrijwilliger voor Hartedroom in Amersfoort, heeft een fantastisch nieuw initiatief ontwikkeld. Al het geld wat ermee ingezameld wordt gaat naar een onderzoek dat Folkert Asselbergs, cardioloog in het UMC wil doen naar de genetische achtergronden van cardiomyopathie. Oftewel allemaal meedoen!

14 februari is dé dag voor Stichting Hartedroom, de dag om Hart te hebben voor bereiding van een diner gerecht

een droom. Want wat is er mooier dan vanuit het hart bij te dragen aan de levensdroom van deze ernstig zieke kinderen?

Wij willen u vragen op of rond 14 februari een benefietdiner te organiseren bij u thuis met vrienden en familie of op de (sport)vereniging met verenigingsgenoten. De richtprijs voor het diner is €25,00 maar het staat u uiteraard vrij deze bedragen te verhogen of te verlagen.

En we willen u vragen dit met zoveel mogelijk mensen in uw netwerk te delen zodat ook zij een mooi diner kunnen organiseren voor Stichting Hartedroom. De opbrengsten komen ten goede aan onze stichting. Willen jullie bij de overboeking vermelden: Heb hart voor een droom.
Alle initiatieven worden van harte gewaardeerd.

Voor vragen over dit initiatief mail: marijemiltenburg@hotmail.com

Update: ook veel restaurants met name in Amersfoort eo doen mee aan de actie. Onder meer bij de volgende restaurant wordt aan Hartedroom gedacht tijdens Valentijn:

Eeten bij de Vereniging

Grand Café & Restaurant Hemels

In den Gloeiende Gerrit -  eethuys en pannenkoekenhuys - alleen op 14 februari

Eetcafe Dims

In den Vollen Pot - alleen op 14 februari

Pannenkoekenhuys Den Postemaeker

‘t Filmhuys

Restaurant Sloop 

Restaurant Diner

Wereldrestaurant Dara

Nieuws

Nieuws

Samenvatting Promotie Marijke van der Meulen

woensdag 30 september 2020

Marijke van der Meulen deed jarenlang onderzoek naar cardiomypathie onder kinderen. Haar onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door Hartedroom. Vorige week promoveerde Marieke. Hierbij de NL samenvatting van 'Children with Dilated cardiomypathy. Towards Predicting Outcome and Optmizing treatment',

Lees meer

Nieuws

Nieuw grootschalig onderzoek Hartedroom en Hartstichting naar cardiomyopathie

donderdag 17 september 2020

De Hartstichting investeert samen met Hartedroom ruim 3 miljoen euro in nieuw onderzoek naar hartspierziekten (cardiomyopathieën) met als doel om hartspierziekten eerder op te kunnen sporen en te behandelen.

Lees meer

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl