Actie voor Hartedroom tijdens Valentijn

woensdag 29 januari 2014

Marije Miltenbrug, vrijwilliger voor Hartedroom in Amersfoort, heeft een fantastisch nieuw initiatief ontwikkeld. Al het geld wat ermee ingezameld wordt gaat naar een onderzoek dat Folkert Asselbergs, cardioloog in het UMC wil doen naar de genetische achtergronden van cardiomyopathie. Oftewel allemaal meedoen!

14 februari is dé dag voor Stichting Hartedroom, de dag om Hart te hebben voor bereiding van een diner gerecht

een droom. Want wat is er mooier dan vanuit het hart bij te dragen aan de levensdroom van deze ernstig zieke kinderen?

Wij willen u vragen op of rond 14 februari een benefietdiner te organiseren bij u thuis met vrienden en familie of op de (sport)vereniging met verenigingsgenoten. De richtprijs voor het diner is €25,00 maar het staat u uiteraard vrij deze bedragen te verhogen of te verlagen.

En we willen u vragen dit met zoveel mogelijk mensen in uw netwerk te delen zodat ook zij een mooi diner kunnen organiseren voor Stichting Hartedroom. De opbrengsten komen ten goede aan onze stichting. Willen jullie bij de overboeking vermelden: Heb hart voor een droom.
Alle initiatieven worden van harte gewaardeerd.

Voor vragen over dit initiatief mail: marijemiltenburg@hotmail.com

Update: ook veel restaurants met name in Amersfoort eo doen mee aan de actie. Onder meer bij de volgende restaurant wordt aan Hartedroom gedacht tijdens Valentijn:

Eeten bij de Vereniging

Grand Café & Restaurant Hemels

In den Gloeiende Gerrit -  eethuys en pannenkoekenhuys - alleen op 14 februari

Eetcafe Dims

In den Vollen Pot - alleen op 14 februari

Pannenkoekenhuys Den Postemaeker

‘t Filmhuys

Restaurant Sloop 

Restaurant Diner

Wereldrestaurant Dara

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl