De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk. Wie gaat er met ons mee de reus van de Provence beklimmen om zo sponsorgeld bij elkaar te fietsen, te wandelen of hard te lopen? Een fantastische ervaring en we komen weer een stap dichterbij onze hartedroom; cardiomyopathie bij kinderen kunnen genezen!

Hoe werkt het? Deelnemers betalen eenmalig inschrijfgeld a 100 euro daarvoor krijg je een prachtig Hartedroom wielertenue en verzorging tijdens de klim. Ook organiseren we een gezellige welkomstborrel en een borrel ‘s-avonds na de klim. De bedoeling is dat elke deelnemer minimaal 500 euro sponsorgeld inzamelt. Hiervoor hebben we een speciale website ingericht zie https://montventoux.hartedroom.nl. Inmiddels hebben we zo’n 20 deelnemers, nieuwe deelnemers zijn nog meer dan welkom! Aanmelden kan via info@hartedroom.nl

En natuurlijk is het leuk als iedereen laat zien dat we de deelnemers steunen; dat kan met een donatie. Wat daar doen we uiteindelijk allemaal voor!

Tenslotte bieden we bedrijven ook nog de mogelijkheid om sponsor te worden van het evenement of met een bedrijfsteam deel te nemen.

Laten we er met elkaar de mooiste Challenge ooit van maken

Nieuws

Nieuws

Samenvatting Promotie Marijke van der Meulen

woensdag 30 september 2020

Marijke van der Meulen deed jarenlang onderzoek naar cardiomypathie onder kinderen. Haar onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door Hartedroom. Vorige week promoveerde Marieke. Hierbij de NL samenvatting van 'Children with Dilated cardiomypathy. Towards Predicting Outcome and Optmizing treatment',

Lees meer

Nieuws

Nieuw grootschalig onderzoek Hartedroom en Hartstichting naar cardiomyopathie

donderdag 17 september 2020

De Hartstichting investeert samen met Hartedroom ruim 3 miljoen euro in nieuw onderzoek naar hartspierziekten (cardiomyopathieën) met als doel om hartspierziekten eerder op te kunnen sporen en te behandelen.

Lees meer

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl