De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk. Wie gaat er met ons mee de reus van de Provence beklimmen om zo sponsorgeld bij elkaar te fietsen, te wandelen of hard te lopen? Een fantastische ervaring en we komen weer een stap dichterbij onze hartedroom; cardiomyopathie bij kinderen kunnen genezen!

Hoe werkt het? Deelnemers betalen eenmalig inschrijfgeld a 100 euro daarvoor krijg je een prachtig Hartedroom wielertenue en verzorging tijdens de klim. Ook organiseren we een gezellige welkomstborrel en een borrel ‘s-avonds na de klim. De bedoeling is dat elke deelnemer minimaal 500 euro sponsorgeld inzamelt. Hiervoor hebben we een speciale website ingericht zie https://montventoux.hartedroom.nl. Inmiddels hebben we zo’n 20 deelnemers, nieuwe deelnemers zijn nog meer dan welkom! Aanmelden kan via info@hartedroom.nl

En natuurlijk is het leuk als iedereen laat zien dat we de deelnemers steunen; dat kan met een donatie. Wat daar doen we uiteindelijk allemaal voor!

Tenslotte bieden we bedrijven ook nog de mogelijkheid om sponsor te worden van het evenement of met een bedrijfsteam deel te nemen.

Laten we er met elkaar de mooiste Challenge ooit van maken

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl