De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk. Wie gaat er met ons mee de reus van de Provence beklimmen om zo sponsorgeld bij elkaar te fietsen, te wandelen of hard te lopen? Een fantastische ervaring en we komen weer een stap dichterbij onze hartedroom; cardiomyopathie bij kinderen kunnen genezen!

Hoe werkt het? Deelnemers betalen eenmalig inschrijfgeld a 100 euro daarvoor krijg je een prachtig Hartedroom wielertenue en verzorging tijdens de klim. Ook organiseren we een gezellige welkomstborrel en een borrel ‘s-avonds na de klim. De bedoeling is dat elke deelnemer minimaal 500 euro sponsorgeld inzamelt. Hiervoor hebben we een speciale website ingericht zie https://montventoux.hartedroom.nl. Inmiddels hebben we zo’n 20 deelnemers, nieuwe deelnemers zijn nog meer dan welkom! Aanmelden kan via info@hartedroom.nl

En natuurlijk is het leuk als iedereen laat zien dat we de deelnemers steunen; dat kan met een donatie. Wat daar doen we uiteindelijk allemaal voor!

Tenslotte bieden we bedrijven ook nog de mogelijkheid om sponsor te worden van het evenement of met een bedrijfsteam deel te nemen.

Laten we er met elkaar de mooiste Challenge ooit van maken

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl