Drie teams rijden Navigate North voor Hartedroom

zondag 15 december 2013

Op 25 januari 2014 gaat de 2e editie van Navigate North van start. Een fantastische expeditie van 7 dagen, 7000 kilometer, meer dan 6 landen, sneeuw, kou, Noorderlicht, elanden, afzien, navigeren, poolcirkel en ........ Hartedroom. Want 3 teams rijden dit maal voor Hartedroom als goede doe.l

Drie equipes zullen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doel. Door sponsors en supporters te werven.We stellen ze graag aan je voor: 

Logo Navigate North

Team De 2 J’s

Sven Jorna en Martin Jansen vormen Team De 2 J's. Beide heren komen uit Reeuwijk. Sven reed Navigate North vorig jaar samen met Vincent, als team Joep. Tijdens deze tweede editie stapt hij in de auto met Martin. Het plan is, om te gaan  rijden in een Mercedes ML 320. 4matic. Sven heeft Hartedroom geïntroduceerd bij de teams van Navigatie North. 

Sven : Ik werd geraakt door Hartedroom, omdat deze stichting opgericht is door ouders van kinderen met cardiomyopathie. De verhalen van deze ouders zijn echt en vaak hartverscheurend. We hopen dat mede door onze bijdrage verder onderzoek naar deze ziekte mogelijk gemaakt kan worden. Wij hechten groot belang aan het feit, dat er niks aan de spreekwoordelijke strijkstok blijft hangen.

Team Rol-trap

Het team Roltrap bestaat uit Vincent Vergunst en Michel van den Hondel. De mannen hebben beide een eigen bedrijf; de een in roldeuren, en de ander in trappen vandaar Roltrap. (Vincent komt uit Waddinxveen, Michel uit Reeuwijk) Vincent en Michel zijn druk bezig met de voorbereidingen om de auto, een Range Rover én zichzelf in topvorm aan de start te krijgen. 

Team Cleanteq

Het winnende team van vorig jaar, Het Cleanteam, is nu omgedoopt naar Team Cleanteq. Peter de Graaf heeft dit keer een nieuwe teamgenoot Martin Verkley, vorig jaar actief in de backoffice van dit team. Beiden uit Waddinxveen. Rijden in een Mitsubishi Pajero Sport. Aan de top komen is een maar er blijven veel moeilijker. Sponsort twee goede doelen zowel Hartedroom, als Care for Family.

Voor meer informatie over Navigate North 2014 klik hier.

Nieuws

Nieuws

Samenvatting Promotie Marijke van der Meulen

woensdag 30 september 2020

Marijke van der Meulen deed jarenlang onderzoek naar cardiomypathie onder kinderen. Haar onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door Hartedroom. Vorige week promoveerde Marieke. Hierbij de NL samenvatting van 'Children with Dilated cardiomypathy. Towards Predicting Outcome and Optmizing treatment',

Lees meer

Nieuws

Nieuw grootschalig onderzoek Hartedroom en Hartstichting naar cardiomyopathie

donderdag 17 september 2020

De Hartstichting investeert samen met Hartedroom ruim 3 miljoen euro in nieuw onderzoek naar hartspierziekten (cardiomyopathieën) met als doel om hartspierziekten eerder op te kunnen sporen en te behandelen.

Lees meer

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl