Drie teams rijden Navigate North voor Hartedroom

zondag 15 december 2013

Op 25 januari 2014 gaat de 2e editie van Navigate North van start. Een fantastische expeditie van 7 dagen, 7000 kilometer, meer dan 6 landen, sneeuw, kou, Noorderlicht, elanden, afzien, navigeren, poolcirkel en ........ Hartedroom. Want 3 teams rijden dit maal voor Hartedroom als goede doe.l

Drie equipes zullen proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doel. Door sponsors en supporters te werven.We stellen ze graag aan je voor: 

Logo Navigate North

Team De 2 J’s

Sven Jorna en Martin Jansen vormen Team De 2 J's. Beide heren komen uit Reeuwijk. Sven reed Navigate North vorig jaar samen met Vincent, als team Joep. Tijdens deze tweede editie stapt hij in de auto met Martin. Het plan is, om te gaan  rijden in een Mercedes ML 320. 4matic. Sven heeft Hartedroom geïntroduceerd bij de teams van Navigatie North. 

Sven : Ik werd geraakt door Hartedroom, omdat deze stichting opgericht is door ouders van kinderen met cardiomyopathie. De verhalen van deze ouders zijn echt en vaak hartverscheurend. We hopen dat mede door onze bijdrage verder onderzoek naar deze ziekte mogelijk gemaakt kan worden. Wij hechten groot belang aan het feit, dat er niks aan de spreekwoordelijke strijkstok blijft hangen.

Team Rol-trap

Het team Roltrap bestaat uit Vincent Vergunst en Michel van den Hondel. De mannen hebben beide een eigen bedrijf; de een in roldeuren, en de ander in trappen vandaar Roltrap. (Vincent komt uit Waddinxveen, Michel uit Reeuwijk) Vincent en Michel zijn druk bezig met de voorbereidingen om de auto, een Range Rover én zichzelf in topvorm aan de start te krijgen. 

Team Cleanteq

Het winnende team van vorig jaar, Het Cleanteam, is nu omgedoopt naar Team Cleanteq. Peter de Graaf heeft dit keer een nieuwe teamgenoot Martin Verkley, vorig jaar actief in de backoffice van dit team. Beiden uit Waddinxveen. Rijden in een Mitsubishi Pajero Sport. Aan de top komen is een maar er blijven veel moeilijker. Sponsort twee goede doelen zowel Hartedroom, als Care for Family.

Voor meer informatie over Navigate North 2014 klik hier.

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl