Een prima vierde kwartaal 2012 voor Hartedroom

zondag 3 februari 2013

Het laatste kwartaal van 2012 was qua fondsenwerving een succesvolle periode. Zoals ook in de jaren daarvoor stond de periode oktober-december bol van de activiteiten. Zo werden in Gouda kaarsjes voor Hartedroom verkocht, stond de Rotterdamse havenborrel in het teken van Hartedroom en werd er in Surhuisterveen een prachtig kerstconcert georganiseerd.

Hartedroom kaarsjes verkoop in GoudaOok op sportief gebied vonden naast de succesvolle Mont Ventoux Challenge in september nieuwe inzamelacties plaats zoals bij de marathon Zeeland en bij de Dam to Dam loop. En dat allemaal voor Hartedroom. Ook zagen we ook de omvang van de privé donaties toenemen.

Door alle donaties hebben we onze kaspositie verder kunnen verstevigen. Met dit bedrag kunnen we het bestaande niveau van onderzoek continueren en nieuwe projecten oppakken.Momenteel zich we druk bezig met het bekijken van nieuwe onderzoeksmogelijkheden voor 2013 en verder. Hierbij kijken we naar het continueren en uitbreiden van het project bij het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam zodat we daar echt een kenniscentrum voor cardiomyopathie kunnen ontwikkelen. Het huidige project loopt nog een jaar door maar we evalueren een verlenging met nog eens minimaal 2 jaar. Daarnaast zoeken we bewust naar nieuwe projecten zodat we in de breedte onderzoek naar cardiomyopathie stimuleren.

Op dit moment evalueren we een onderzoeksvoorstel vanuit het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Bij de evaluatie gebruiken we de expertise van de Hartstichting zodat we niet zelf een wetenschappelijke commissie hoeven in te stellen maar gebruik maken van bestaande expertise en netwerken.

Bij onze investeringen in onderzoek vinden we het belangrijk welke ideeën bij de kinderen, ouders n andere direct betrokkenen leven. Dus heeft u suggesties voor toekomstig onderzoek laat het ons weten via info@hartedroom.nl

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl