Hartedroom lanceert 'De Week van het zieke kind'!

donderdag 11 april 2013

Omdat vele handen licht werk maken heeft Stichting Hartedroom samen met 3 andere stichtingen de krachten gebundeld en de Week van het Zieke Kind in het leven geroepen. Door samen De Week van het Zieke Kind te organiseren, hopen wij landelijk aandacht te trekken voor kinderen in Nederland met een zeldzame, ernstige ziekte. Omdat De Week van het Zieke Kind dit jaar het goede doel is van de nationale Avond4Daagse van KNBLO-NL, hebben wij een grote landelijke actie bedacht.

Logo avond 4 daagsePassend bij de doelgroep van deze actie (basisschoolleerlingen) hebben de meiden van Djumbo het ambassadeurschap voor deze week op zich genomen. Al het geld dat met De Week van het Zieke Kind wordt ingezameld, wordt onder de vier stichtingen verdeeld.

Meehelpen?

Om de boodschap bij individuele scholen en overkoepelende stichtingen goed over te brengen, vragen wij (alle vier de stichtingen) onze achterban ons te helpen bij het benaderen van zoveel mogelijk scholen.Goed mogelijk dus dat ‘jouw’ school al op de hoogte is.De scholen die meedoen aan de Avond4Daagse hebben hiervoor al een datum gekozen. Het enige wat wij van ze vragen is om tijdens deze Avond4Daagse zich in te zetten voor de Week van het Zieke Kind, door kinderen te laten sponsoren voor alle gelopen afstanden.

Als een school mee gaat doen ontvangen wij graag de volgende gegevens:

naam van de school,

adres,

naam en mailadres van de contactpersoon van de school

en datum waarop de Avond4daagse wordt gehouden.

Na aanmelding van de school ontvangen zij van ons speciale folders en posters.

We hopen dat je ons wilt helpen! Meer informatie kun je vinden op www.deweekvanhetziekekind.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met ons via info@deweekvanhetziekekind.nl of info@hartedroom.nl.

Nieuws

Nieuws

Samenvatting Promotie Marijke van der Meulen

woensdag 30 september 2020

Marijke van der Meulen deed jarenlang onderzoek naar cardiomypathie onder kinderen. Haar onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door Hartedroom. Vorige week promoveerde Marieke. Hierbij de NL samenvatting van 'Children with Dilated cardiomypathy. Towards Predicting Outcome and Optmizing treatment',

Lees meer

Nieuws

Nieuw grootschalig onderzoek Hartedroom en Hartstichting naar cardiomyopathie

donderdag 17 september 2020

De Hartstichting investeert samen met Hartedroom ruim 3 miljoen euro in nieuw onderzoek naar hartspierziekten (cardiomyopathieën) met als doel om hartspierziekten eerder op te kunnen sporen en te behandelen.

Lees meer

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl