Hartedroom lanceert 'De Week van het zieke kind'!

donderdag 11 april 2013

Omdat vele handen licht werk maken heeft Stichting Hartedroom samen met 3 andere stichtingen de krachten gebundeld en de Week van het Zieke Kind in het leven geroepen. Door samen De Week van het Zieke Kind te organiseren, hopen wij landelijk aandacht te trekken voor kinderen in Nederland met een zeldzame, ernstige ziekte. Omdat De Week van het Zieke Kind dit jaar het goede doel is van de nationale Avond4Daagse van KNBLO-NL, hebben wij een grote landelijke actie bedacht.

Logo avond 4 daagsePassend bij de doelgroep van deze actie (basisschoolleerlingen) hebben de meiden van Djumbo het ambassadeurschap voor deze week op zich genomen. Al het geld dat met De Week van het Zieke Kind wordt ingezameld, wordt onder de vier stichtingen verdeeld.

Meehelpen?

Om de boodschap bij individuele scholen en overkoepelende stichtingen goed over te brengen, vragen wij (alle vier de stichtingen) onze achterban ons te helpen bij het benaderen van zoveel mogelijk scholen.Goed mogelijk dus dat ‘jouw’ school al op de hoogte is.De scholen die meedoen aan de Avond4Daagse hebben hiervoor al een datum gekozen. Het enige wat wij van ze vragen is om tijdens deze Avond4Daagse zich in te zetten voor de Week van het Zieke Kind, door kinderen te laten sponsoren voor alle gelopen afstanden.

Als een school mee gaat doen ontvangen wij graag de volgende gegevens:

naam van de school,

adres,

naam en mailadres van de contactpersoon van de school

en datum waarop de Avond4daagse wordt gehouden.

Na aanmelding van de school ontvangen zij van ons speciale folders en posters.

We hopen dat je ons wilt helpen! Meer informatie kun je vinden op www.deweekvanhetziekekind.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met ons via info@deweekvanhetziekekind.nl of info@hartedroom.nl.

Nieuws

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Nieuws

Double Dose: het onderzoek van start

vrijdag 25 juni 2021

Een van de grootste projecten waar Hartedroom in geparticipeerd heeft 'Double Dose' is van start gegaan. Een ambitieus onderzoeksproject naar cardiomyopathie zowel onder kinderen als volwassenen. Maar wat wordt precies onderzocht? Prof. Jolanda van der Velden geeft antwoord op deze vraag.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl