Hartedroom lanceert 'De Week van het zieke kind'!

donderdag 11 april 2013

Omdat vele handen licht werk maken heeft Stichting Hartedroom samen met 3 andere stichtingen de krachten gebundeld en de Week van het Zieke Kind in het leven geroepen. Door samen De Week van het Zieke Kind te organiseren, hopen wij landelijk aandacht te trekken voor kinderen in Nederland met een zeldzame, ernstige ziekte. Omdat De Week van het Zieke Kind dit jaar het goede doel is van de nationale Avond4Daagse van KNBLO-NL, hebben wij een grote landelijke actie bedacht.

Logo avond 4 daagsePassend bij de doelgroep van deze actie (basisschoolleerlingen) hebben de meiden van Djumbo het ambassadeurschap voor deze week op zich genomen. Al het geld dat met De Week van het Zieke Kind wordt ingezameld, wordt onder de vier stichtingen verdeeld.

Meehelpen?

Om de boodschap bij individuele scholen en overkoepelende stichtingen goed over te brengen, vragen wij (alle vier de stichtingen) onze achterban ons te helpen bij het benaderen van zoveel mogelijk scholen.Goed mogelijk dus dat ‘jouw’ school al op de hoogte is.De scholen die meedoen aan de Avond4Daagse hebben hiervoor al een datum gekozen. Het enige wat wij van ze vragen is om tijdens deze Avond4Daagse zich in te zetten voor de Week van het Zieke Kind, door kinderen te laten sponsoren voor alle gelopen afstanden.

Als een school mee gaat doen ontvangen wij graag de volgende gegevens:

naam van de school,

adres,

naam en mailadres van de contactpersoon van de school

en datum waarop de Avond4daagse wordt gehouden.

Na aanmelding van de school ontvangen zij van ons speciale folders en posters.

We hopen dat je ons wilt helpen! Meer informatie kun je vinden op www.deweekvanhetziekekind.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met ons via info@deweekvanhetziekekind.nl of info@hartedroom.nl.

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl