Hartedroom teams presteren goed in Navigate North

maandag 27 januari 2014

De teams die Hartedroom als goed doel hebben presenteren buitengewoon in de eerste twee etappes van Navigate North. De teams de 2 J's, Cleanteq en Rol-trap nemen de positie 2, 3 en 4 in.

Deelnemers in Navigate North

Afgelopen zaterdag werd in Hazerswoude het startschot gegeven voor Navigate North 2014.  Twaalf teams gingen op weg voor een monstertocht van 7000 km in 7 dagen naar de poolcirkel. Drie van de 12 deelnemers hebben Hartedroom als goed doel gekozen. En niet de minste teams.

Op dag 2 nemen onze teams 3 van de 4 bovenste posities in (voorlopige uitslag). De koploper team Solines voelt blijkbaar de druk want op dag twee raakte men even van de weg.

Wil je up to date blijven over onze deelnemers volg ze dan via social media. Zowel de de 2 J'sTeam Roltrap  als team Cleanteq hebben een facebook pagina. Ook het account van Navigate North zelf (https://nl-nl.facebook.com/NavigateNorth) geeft veel interessante info en prachtige plaatjes.

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl