Hartedroom teams presteren goed in Navigate North

maandag 27 januari 2014

De teams die Hartedroom als goed doel hebben presenteren buitengewoon in de eerste twee etappes van Navigate North. De teams de 2 J's, Cleanteq en Rol-trap nemen de positie 2, 3 en 4 in.

Deelnemers in Navigate North

Afgelopen zaterdag werd in Hazerswoude het startschot gegeven voor Navigate North 2014.  Twaalf teams gingen op weg voor een monstertocht van 7000 km in 7 dagen naar de poolcirkel. Drie van de 12 deelnemers hebben Hartedroom als goed doel gekozen. En niet de minste teams.

Op dag 2 nemen onze teams 3 van de 4 bovenste posities in (voorlopige uitslag). De koploper team Solines voelt blijkbaar de druk want op dag twee raakte men even van de weg.

Wil je up to date blijven over onze deelnemers volg ze dan via social media. Zowel de de 2 J'sTeam Roltrap  als team Cleanteq hebben een facebook pagina. Ook het account van Navigate North zelf (https://nl-nl.facebook.com/NavigateNorth) geeft veel interessante info en prachtige plaatjes.

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl