Kickboks clinic Ernesto Hoost en Andy Souwer

vrijdag 19 juni 2009

Op 5 juli a.s. zal tijdens de SponsorSportdag een kickboks-clinic worden gegeven door niemand minder dan Ernesto Hoost en Andy Souwer!!! Dit is dé kans om deze twee wereldkampioenen aan het werk te zien en mee te doen! Ook (juist) voor mensen die nog nooit kennis hebben gemaakt met het kickboksen. De clinic zal om 14.00 uur beginnen i.p.v. 15.00 uur.

Overigens is de eerste spinningsessie van 11.00 uur al helemaal vol!!! Daarom organiseren we een tweede spinningmarathon van twee uur (uurtje minder dus dan sessie 1) en wel van 14.30 tot 16.30 uur!!!

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl