September spitsuur voor Hartedroom

zaterdag 3 juni 2017

In september staan twee prachtige evenementen voor Hartedroom op de agenda. Beide met twee wielen. Een gemotoriseerd en de ander met veel bloed, zweet en (vreugde)tranen. De motortocht voor het goede doel en Mont Ventoux Challenge 2017

Motortocht voor het goede doel

Wat een leuk evenement en dat speciaal voor Hartedroom "de Motortocht voor het goede doel"! Op 17 september gaan ongeveer 500 mannen en vrouwen een prachtige tocht maken rondom het mooie Rijen (NB). Daarmee gaan ze geld inzamelen voor Hartedroom.  Je kunt je nog opgeven voor de Motortocht via hun prachtige website: http://www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl. Naast de tocht zelf vinden er verschillende site-events plaats. Zoals De Kleine parade en het Bikers Bierfestival. Aan overnachten is ook gedacht

En het misschien wel allerleukste: kinderen met cardiomyopathie mogen ook een stukje meerijden. Wil je eens achterop of in de zijspan laat het ons weten! De organisatie zorgt voor een topdag!

Mont Ventoux Challenge voor Hartedroom

In 2017 is de organisatie van de Challenge voor het eerst in handen van de families Moonen en Valentijn. Beide weten door persoonlijke ervaringen maar al te goed wat cardiomyopathie betekent. Wat onveranderd is, is de opzet van de Challenge. Een grote kale berg in de Provence, de derde donderdag van september en een groep fantastische deelnemers.

Inmiddels hebben wel al meer dan 40 deelnemers maar je kunt je nog opgeven om voor Hartedroom de Ventoux te beklimmen. Dat kan per fiets, hardlopend of wandelend. Neem eens een kijkje op http://montventoux.hartedroom.nl. Ga je mee op 21 september?

Nieuws

Nieuws

Samenvatting Promotie Marijke van der Meulen

woensdag 30 september 2020

Marijke van der Meulen deed jarenlang onderzoek naar cardiomypathie onder kinderen. Haar onderzoek werd mede mogelijk gemaakt door Hartedroom. Vorige week promoveerde Marieke. Hierbij de NL samenvatting van 'Children with Dilated cardiomypathy. Towards Predicting Outcome and Optmizing treatment',

Lees meer

Nieuws

Nieuw grootschalig onderzoek Hartedroom en Hartstichting naar cardiomyopathie

donderdag 17 september 2020

De Hartstichting investeert samen met Hartedroom ruim 3 miljoen euro in nieuw onderzoek naar hartspierziekten (cardiomyopathieën) met als doel om hartspierziekten eerder op te kunnen sporen en te behandelen.

Lees meer

Nieuws

Geen Hartedroom Mont Ventoux Challenge in 2020

zaterdag 15 februari 2020

Er zal dit jaar geen Ventoux Challenge plaatsvinden. De berg is gesloten. Dit jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid geen alternatief organiseren vanuit Hartedroom. Maar als er anderen zijn die met ons draaiboek aan de slag kunnen dan kan dat altijd natuurlijk.

Lees meer

Nieuws

De 7e Hartedroom Mont Ventoux Challenge

donderdag 19 september 2019

In 2019 bestaat Hartedroom 10 jaar; reden genoeg voor een hele bijzonder editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we dit maal op 19 september voor de zevende keer naar Zuid-Frankrijk.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl