September spitsuur voor Hartedroom

zaterdag 3 juni 2017

In september staan twee prachtige evenementen voor Hartedroom op de agenda. Beide met twee wielen. Een gemotoriseerd en de ander met veel bloed, zweet en (vreugde)tranen. De motortocht voor het goede doel en Mont Ventoux Challenge 2017

Motortocht voor het goede doel

Wat een leuk evenement en dat speciaal voor Hartedroom "de Motortocht voor het goede doel"! Op 17 september gaan ongeveer 500 mannen en vrouwen een prachtige tocht maken rondom het mooie Rijen (NB). Daarmee gaan ze geld inzamelen voor Hartedroom.  Je kunt je nog opgeven voor de Motortocht via hun prachtige website: http://www.motortoertochtvoorhetgoededoel.nl. Naast de tocht zelf vinden er verschillende site-events plaats. Zoals De Kleine parade en het Bikers Bierfestival. Aan overnachten is ook gedacht

En het misschien wel allerleukste: kinderen met cardiomyopathie mogen ook een stukje meerijden. Wil je eens achterop of in de zijspan laat het ons weten! De organisatie zorgt voor een topdag!

Mont Ventoux Challenge voor Hartedroom

In 2017 is de organisatie van de Challenge voor het eerst in handen van de families Moonen en Valentijn. Beide weten door persoonlijke ervaringen maar al te goed wat cardiomyopathie betekent. Wat onveranderd is, is de opzet van de Challenge. Een grote kale berg in de Provence, de derde donderdag van september en een groep fantastische deelnemers.

Inmiddels hebben wel al meer dan 40 deelnemers maar je kunt je nog opgeven om voor Hartedroom de Ventoux te beklimmen. Dat kan per fiets, hardlopend of wandelend. Neem eens een kijkje op http://montventoux.hartedroom.nl. Ga je mee op 21 september?

Nieuws

Nieuws

Update onderzoek Double Dose

donderdag 14 december 2023

Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in belangrijke leveranciers van energie in het hart, de mitochondriën om voldoende energie te maken.

Lees meer

Nieuws

Patientendag

zondag 22 oktober 2023

Op zaterdagmiddag 18 november organiseert het Erasmus MC/ACAHA een patiëntendag voor families met kindercardiomyopathie. Locatie: Onderwijscentrum Erasmus MC. Deelname is gratis.

Lees meer

Nieuws

Mont Ventoux Challenge 2023: record 106.000 euro!

maandag 16 oktober 2023

Op 21 september 2023 was het zover de achtste editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge. Het werd de grootste in aantal deelnemer sen opbrengst maar ook de allerzwaarste tot nu toe.

Lees meer

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Word donateur!

  • Wilt u graag éénmalige doneren? U kunt uw gift direct overmaken op rekening NL11ABNA 0249 3333 33 t.n.v. Stichting Hartedroom
  • Wilt u ons doorlopend steunen? Automatische incasso

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl