Spitsuur bij Hartedroom

zondag 20 mei 2012

De laatste weken is het spitsuur bij Hartedroom. In korte tijd is een aantal hele leuke acties opgestart of ingepland. Van hockey tot handbal. En van wielrennen tot klassieke muziek.

Zo zet hockeyend Nederland zich momenteel in voor kinderen met cardiomyopathie. De aanleiding is het officieuze NK Mini in juni waar de kleintjes hockeyers van de grote hockeyclubs van Nederland in Rotterdam gaan strijden om de eerste plaats.

Kinderen van HCR die geld aan het inzamelen zijnOnder het motto gezonde kinderen zetten zich in voor zieke kinderen proberen alle teams in aanloop naar het toernooi zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Hartedroom. Eerder berichtten we al via Twitter over de mooie acties van HCR en Laren. De laatste wedstrijden van de Heren en Dames 1 van deze clubs dit weekend werden aangegrepen voor een collecte rondom de velden. En door de meisjes e1 van HCR werd een sponsorloop in Rotterdam Hillegersberg georganiseerd.

Ook in het handbal wordt gewerkt voor Hartedroom. Het zestig jarig jubileum van de Haagse vereniging Hercules staat in het teken van Hartedroom. Het jubileum is op 8 september maar de Haagse handballers zamelen nu al geld in voor onze stichting.

Verderop dit jaar (september) staat de zwaarste beklimming van de Mont Ventoux gepland. Een initatief van de kindercardiologen van het Sophia Kinderziekenhuis. Hier kunnen we nog deelnemers gebruiken. We werken met teams van 4 of meer personen die voor een sponsorinbreng van 5.000 euro mee kunnen doen. Let op het is geen ritje voor ongetrainde mensen dus goede fietsconditie is noodzakelijk. Interesse? MailĀ info@hartedroom.nl.

Tenslotte staat er een kerstconcert voor Hartedroom in de planning. In het mooie Friesland wordt op 22 december door de Lions Surhuisterveen een prachtig klassiek benefietconcert georganiseerd waarbij de opbrengsten naar kindercardiomyopathie gaan.

U ziet het: er wordt hard gewerkt aan Hartedroom. De steun uit het hele land is een geweldige motivatie om een stapje bij te zetten. Want meer acties betekent meer geld en meer onderzoek. Dus nieuwe initiatieven zijn altijd welkom!!!

Nieuws

Hartedroom, Mont Ventoux, cardiomyopathie
Nieuws

Op naar een geweldige Mont Ventoux Challenge 2023

maandag 11 september 2023

Nog iets meer dan een week. Dan gaan we met circa 80 deelnemers de grote kale berg van de Provence beklimmen.

Lees meer

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? MailĀ info@hartedroom.nl