Tweede editie Hartedroom Mont Ventoux Challenge

zondag 3 februari 2013

In het najaar van 2012 ging een team van 10 kindercardiologen, hartchirurgen en verplegers van het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis een onvoorstelbare krachtsinspanning aan om geld in te zamelen voor Stichting Hartedroom. Drie keer Mont Ventoux op de fiets beklimmen voor kinderen met cardiomyopathie. Het team Sophia zamelde bijna 15.000 euro in. De eerste Hartedroom Mont Ventoux Challenge was hiermee een groot succes. Vandaar dat we besloten hebben om dit jaar de tweede editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge te organiseren.

Hartedroom Mont Ventoux Challenge wielertenueDit maal hebben we de ambitie om op 19 september 2013 met 10 teams van elk 4 tot 6 deelnemers de grote kale berg van de Provence te bedwingen. Deze deelnemers zullen zich niet alleen sportief van hun beste kant laten zien maar zullen ook proberen zoveel mogelijk geld voor Stichting Hartedroom op te halen.

Deelnemen aan de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2013

Deelnemen aan de Challenge kan als u in goede conditie bent en bereid bent uw beste beentje voor te zetten voor Hartedroom. Want er wordt niet alleen een sportieve topprestatie van u verwacht ook gaan we ervan uit dat u met uw inspanning veel geld zult ophalen voor Hartedroom. We streven ernaar dat iedere deelnemer minimaal 500 euro inzamelt voor Hartedroom.

Het inschrijfgeld voor de Challenge bedraagt 99 euro per persoon. Daarvoor ontvangt u een Bioracer Hartedroom Mont Ventoux Challenge wielertenue (broek+shirt) en verzorging tijdens de klim. De reis en accommodatie ter plekke wordt door de deelnemer zelf verzorgt. Wel hebben we afspraken gemaakt met enkele accommodaties op locatie en helpen we deelnemers om indien gewenst samen af te reizen. Inschrijven kan zowel individueel als per team.

Sponsor worden van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge 2013

Naast deelnemers zijn we ook sterk afhankelijk van sponsoring. We hebben enkele zeer aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld.

Event Sponsor Pakket Elite

Voor 2.500 euro bent u een van de maximaal vier Elite sponsors. Niemand zal ontgaan dat u de Hartedroom Mont Ventoux Challenge een warm hart toedraagt. U bent als Elite sponsor op alle communicatie en op alle wieleroutfits prominent met logo zichtbaar

 • Uw logo prominent op het wielertenue van alle deelnemers
 • Logovermelding op de homepage van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge
 • Vermelding als Elite sponsor op alle communicatiematerialen voor, tijdens en na de Challenge (o.a. website, advertenties, persberichten etc)
 • Minimaal sponsorbedrag: 2.500 euro

Event Sponsor Pakket Pro

Naast het Elite pakket hebben we ook het Pro pakket. Voor een sponsorbijdrage van 1.000 euro bent u zichtbaar op alle shirts en de website van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge.

 • Uw logo op het wielertenue van alle deelnemers
 • Logovermelding op de homepage van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge
 • Minimaal sponsorbedrag: 1.000 euro

Teamsponsor: uw eigen Challenge team

Daarnaast hebben we dit jaar een nieuwe propositie de Hartedroom Mont Ventoux Challenge TeamsponsorU wordt dan teamsponsor van uw favoriete deelnemers. Zij zullen dan uw bedrijfsnaam met trots op Mont Ventoux dragen. In de sponsorbijdrage is bovendien voor 4 deelnemers het inschrijfgeld (normaal 99 euro p/p) inclusief 4 complete wielertenues inbegrepen.

 • Uw logo op het Challenge wielertenue van uw eigen team
 • Eigen internetpagina van uw favoriete team op de Challenge website
 • U kunt 4 deelnemers gratis in uw team laten deelnemen (normaal 99 euro p/p). Deelnemers krijgen het prachtige Hartedroom Mont Ventoux Challenge wielertenue met uw bedrijfsnaam en gaan de uitdaging aan zoveel mogelijk geld voor Hartedroom in te zamelen.
 • Minimaal sponsorbedrag: 1.500 euro

Wij hopen u als deelnemer, team of event sponsor te mogen begroeten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@hartedroom.nl

Nieuws

Nieuws

Hartedroom Mont Ventoux Challenge: 21 sept 2023

woensdag 15 maart 2023

De Hartedroom Mont Ventoux Challenge wordt in 2023, na een afwezigheid van 4 jaar, weer georganiseerd. We gaan op donderdag 21 september dus je hebt nog voldoende tijd om te trainen.

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose augustus 2022

donderdag 25 augustus 2022

Onderzoek naar bouwstenen van het hart van jonge hartpatiënten Het Double Dose consortium onderzoekt of het hart van kinderen met een erfelijke hartziekte meer energie verbruikt, en of veranderingen zijn in leveranciers van energie in het hart,

Lees meer

Nieuws

Update onderzoek Double Dose jaar 1

zondag 6 februari 2022

Het Double Dose consortium waarbinnen onderzoekers samenwerken met cardiologen en klinisch genetici, onderzoekt het hart van kinderen met een erfelijke hartspierziekte. Wat is er het afgelopen jaar gedaan om dit onderzoek op te starten, en wat zijn de eerste resultaten?

Lees meer

Nieuws

Double Dose: het onderzoek van start

vrijdag 25 juni 2021

Een van de grootste projecten waar Hartedroom in geparticipeerd heeft 'Double Dose' is van start gegaan. Een ambitieus onderzoeksproject naar cardiomyopathie zowel onder kinderen als volwassenen. Maar wat wordt precies onderzocht? Prof. Jolanda van der Velden geeft antwoord op deze vraag.

Lees meer

Stuur ook jouw verhaal in!

Hartedroom probeert op deze site zo veel mogelijk verhalen van hartkindjes met cardiomyopathie te verzamelen. Om te laten zien wat de impact is van cardiomyopathie op het leven van een kind en het leven van de ouders. Ook jouw verhaal op de site ? Mail info@hartedroom.nl